Radek_89 Napisano 25 Marca 2024 Napisano 25 Marca 2024 Sprzedam ramę Kellys Physio 10. Rama w rozmiarze L - 560 mm największy rozmiar, z widelcem. Rama pochodzi z nowego rozłożonego roweru który kiedyś kupiłem i rozłożyłem celem zmiany oprzyrządowania, bo miałem go rozłożyć, wymienić suport, szczęki hamulcowe, pozbyć się przerzutki i dać zębatkę reverse pod napinacz, lecz zrezygnowałem z modernizacji z racji zakupienia w dobrej cenie framesetu pod hamulce tarczowe, a ta przeleżała 6 lat w szafie, zabezpieczona przed uszkodzeniami, owinięta ręcznikami i folią, więc do zdjęć ją umyłem (widoczne ślady wody). Stan ramy praktycznie jak nowa, bez rys, wgnieceń, pęknięć, nie jeździłem na niej ani razu, tylko zdemontowałem z niej elementy. Gwint mufy suportu bez skazy. Rama pod hamulce V-brake. Na widelec wbita bieżnia sterów której już nie zdejmowałem (pasują do niej stery pół-zintegrowane). w rurze sterowej wbite są również oryginalne miski sterów, nie miałem ściągacza, więc te elementy zostały. Bardzo lekka konstrukcja wykonana z aluminium stopu 6061, potrójnie cieniowana. Cena jaką chciałbym uzyskać, szczerze nie wiem. czekam na propozycje jeśli ktoś będzie zainteresowany. chętnie odpowiem na pytania. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi