adam13 Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Witam mam pewien problem podczas jazdy klocki lekko ocierają o obręcz co spowalnia koło w przednim hamulcu mam klocki dalej od obręczy a w tylnim nie mogę ich oddalić z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Problem masz również z pisownią... Poczytaj np.: https://roweroweporady.pl/jak-wyregulowac-hamulce-v-brake/ https://bikeground.pl/porady/artykul/montaz-i-regulacja-hamulcow-v-brake Pooglądaj filmiki na YT i wtedy napisz, w którym miejscu utknąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam13 Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Wyregulować umiem tylko nie wiem co zrobić aby te klocki nie ocierały podczas jazdy o obręcz ocieranie nie jest bardzo duże lecz spowalnia koło spróbuję jeszcze raz ustawić klocki może pomoże dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Jeżeli ocierają równo po obu stronach to popuścić linki i/lub zamienić kolejność podkładek. To zależy czy masz w miarę prawidłową odległość między sworzniami na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam13 Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Spróbuję ale klocki gdy się patrzy to nie wygląda na to aby ocierały lecz spowalniają koło gdy zakręcę już sam nie wiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca To już tylko i wyłącznie Ty jesteś w stanie to stwierdzić... Albo klocki (może koło jest scentrowane i tylko w niektórych obszarach ocierają) albo piasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam13 Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Pomogło popuszczenie linki zobaczymy na jak długo😉 ale wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi