prorider Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca Cześć, z racji tego ze mój stary Scott Aspect 60 już nie domaga szukam czegoś nowego. Rowerem będę jeździć tylko for fun, żadnych zawodów. Głównie lasy, szutry, czasem singletrack Glacensis. Trasy +50km. Mam 175cm i 63kg. Myślałam o Treku Procaliber 6, ale czy nie jest to przerost formy nad treścią? Jakieś inne propozycje, oczywiście im taniej tym lepiej. Jeszcze lepiej jak rower będzie dostępny we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca https://www.rosebikes.pl/rose-bonero-2-2693546?product_shape=Avocado+Green&article_size=S Cena ciezka do przebicia. Moze wejdziesz w S'ke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smogg3dogg Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca A może chcesz Scotta Scale 960? Akurat sprzedaję, w rozmiarze M. Nowy, w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi