szamysz83 Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Witam. Potrzebuję zmienić klamkę BL M8000 na inną któa będzie pasować do zacisku BR M8000. Obecna klamka uszkodzona, cieknie, i ma duży luz poprzeczny na klamce. Znaleźć nową prawą w przystępnej cenie, graniczy z cudem a w używaną nie chciałbym wchodzić. Może BL-MT501 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Mt501 są ok i będą pasować do posiadanych manetek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Bl mt 501 jest ok, ale nie ma regulacji odległości od kierownicy z pomocą pokrętła. Niby jest ono zbędne ("ustawia się przecież raz") ale w tym roku przez ostatnie 5 miesięcy jeździłem w różnych rękawiczkach, od zupełnie lekkich i cienkich do typowo zimowych (były takie różnice temperatur nawet naprzemiennie co dnia)a to powodowało że musiałem zmieniać ustawienie odległości dźwigni. Bez pokrętła jest to dość irytujące, tym bardziej że w warunkach polowych czasem trzeba skorygować ustawienie zanim pozycja będzie optymalna a potem zmienić po zmianie rękawiczek. Dlatego ja wziąłbym najniżej slxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Z imbusem trzeba jeździć SLXów M7000 już nie kupisz. A 7100 będzie powodować kolizję z manetkami (jeśli są starsze niż X100). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi