szamysz83 Napisano 22 Marca 2024 Napisano 22 Marca 2024 Witam. Potrzebuję zmienić klamkę BL M8000 na inną któa będzie pasować do zacisku BR M8000. Obecna klamka uszkodzona, cieknie, i ma duży luz poprzeczny na klamce. Znaleźć nową prawą w przystępnej cenie, graniczy z cudem a w używaną nie chciałbym wchodzić. Może BL-MT501 ? Cytuj
Dokumosa Napisano 22 Marca 2024 Napisano 22 Marca 2024 Mt501 są ok i będą pasować do posiadanych manetek 2 Cytuj
tobo Napisano 26 Marca 2024 Napisano 26 Marca 2024 Bl mt 501 jest ok, ale nie ma regulacji odległości od kierownicy z pomocą pokrętła. Niby jest ono zbędne ("ustawia się przecież raz") ale w tym roku przez ostatnie 5 miesięcy jeździłem w różnych rękawiczkach, od zupełnie lekkich i cienkich do typowo zimowych (były takie różnice temperatur nawet naprzemiennie co dnia)a to powodowało że musiałem zmieniać ustawienie odległości dźwigni. Bez pokrętła jest to dość irytujące, tym bardziej że w warunkach polowych czasem trzeba skorygować ustawienie zanim pozycja będzie optymalna a potem zmienić po zmianie rękawiczek. Dlatego ja wziąłbym najniżej slxa. Cytuj
Dokumosa Napisano 26 Marca 2024 Napisano 26 Marca 2024 Z imbusem trzeba jeździć SLXów M7000 już nie kupisz. A 7100 będzie powodować kolizję z manetkami (jeśli są starsze niż X100). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi