Prz Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Na sprzedaż mój rower Kona Sutra LTD z 2019 roku, rozmiar 58 (mam 183 cm wzrostu i pasuje idealnie, wysoki stack sprawia, że mogę 99% czasu jeździć w dropach bez zmęczenia pleców ani dłoni). Rower zmodyfikowałem pod siebie wymieniając większość części, aby w pełni wykorzystać potencjał tej świetnej ramy – geometria jest dość gravelowa, ale stabilna, ale mieszczą się opony maksymalnie 29x2.25 i 27.5x2.6, także rower jest szalenie uniwersalny, startowałem nim w terenowych ultramaratonach, świetnie nadaje się też na wyprawy czy jazdę z dzieckiem w przyczepce. Założony jest Ratio Kit 1x12, dzięki któremu mamy szosowe klamkomanetki sterujące przerzutką MTB i napęd z rozpiętością aż 520%, nieosiągalną w fabrycznych gravelach. Ramę zabezpieczyłem antykorozyjnie od środka. Rama i widelec oklejone folią 3M Helicopter Tape, lakier kameleon zmieniający odcień w zależności od oświetlenia, pięknie się prezentuje na żywo. W zestawie również dwuczęściowy framebag uszyty na miarę przez Triglav Works (można zamontować samą górę i pod spodem mieć bidony, albo górę i dół w cały trójkąt), widoczny na ostatnim zdjęciu. Sprzedaż nie obejmuje widocznych na zdjęciach koł, oświetlenia, siodełka, błotników i uchwytu na licznik (dokładna specyfikacja poniżej). Sprzedaję, bo zamarzył mi się tytan i muszę najpierw zmniejszyć liczbę rowerów 😊 Cena 7500 do lekkiej negocjacji, możliwy odbiór osobisty (na początku kwietnia możliwy również odbiór osobisty w Katowicach lub Trójmieście) lub wysyłka kurierem. Możliwa również sprzedaż samego framesetu (rama, widelec i stery). Zdjęcia w ogłoszeniu: https://www.olx.pl/d/906659757/?bs=olx_pro_listing Pełna specyfikacja: Rama: Kona Sutra LTD 2019, rozmiar 58, Kona Cromoly Stery: Cane Creek 40 Hamulce: SRAM Rival Tarcze: Trickstuff Dachle HD 160 mm Klamkomanetki: SRAM Rival 1 + Ratio Kit 1x12 Przerzutka: SRAM GX Eagle + Ratio Kit 1x12 Korba: SRAM GX Eagle Zębatka przód: Banless owalna 34t Kaseta: SRAM X01 Eagle 10-52t Łańcuch: SRAM X01 Eagle Suport: Token BB29BSA DUB Koła: piasty Formula 12x100 i 12x142, bębenek XD, obręcze WTB i23, taśma tubeless WTB TCS Opony: Vittoria Terreno Dry TNT 700x47 mm Sztyca: Specialized CG-R 27,2x300 mm Siodełko: WTB Volt Mostek: XLC Tranz-X AntiShock 80 mm Kierownica: Ritchey VentureMax WCS 460 mm Owijka: Pro Gravel Comfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi