TheSick Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Witam, zakupiłem ochraniacze na łokcie i kolana model FOX Launch D30. Ochraniaczne zamówione w rozmiarze "L", z tego co widze nawiekszy dostepny, na łokcie to ledwo to wrzuciłem i były dosyć ciasne, czułem się nie zbyt komfortowo i miałem ruch ograniczony tak o 50-60%, na kolanach troche lepiej bo chwile udało mi się w nich wysiedzieć ale tez nie było zbyt miło. Nie wiem czy to moje osobiste odczucia czy coś nie tak z ochraniaczami było ale nogi/rece mierzone, rozmiar z tabelki producenta sie zgadzał. Pytanie teraz czy dac im szanse bo sie "rozchodzi" czy szukać innego modelu? Jeśli inny model to czy ma ktoś do polecenia coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Mam takie i są super wygodne, ale też wpadłem z rozmiarem. Jestem chudy, kupiłem M i to w sklepie stancjonarnym po mierzeniu i w praktyce były ciasne. Na szczęście pasują na żonę, a ja mam L i jestem zadowolony od kilku lat. Już wiele razy prane i się trzymają. Dziwię się , że L jest największe. Z jednej strony muszą stabilnie siedzieć, ale jak za ciasne to szukaj innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi