Krzaczek Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) Czołem, chciałbym wymienić posiadane pd-eh500 na któreś z tytułu. Zaczęło mnie już irytować szukanie wpięcia w momencie wskakiwania na rower pod górkę bo tak ogólnie narzekać nie mogę. Skłaniam się bardziej do m8120 ze względu na posiadaną platformę (większy punkt podparcia). Poza tym czasami na wyjazdach zdarza mi się wskoczyć na rower w cywilkach aby podjechać do sklepu i wtedy też platforma zda rezultat. Czy tytułowe pedały różnią się poza wspomnianą platformą czymś jeszcze? Doradźcie proszę. Pozdrawiam. Edytowane 20 Marca przez Krzaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Tylko platforma je różni. Posiadam i potwierdzam że z dziećmi po parku da się na nich pojeździć w butach trekingowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi