targus1985 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Hej,szukam szybkiego roweru do miasta np.typu fitness -codzienne dojazdy do pracy 20 km,wypady weekendowe ok 60 km. Budżet to 4000 zł , zależy mi na wygodnej pozycji (problemy z plecami) i szybkości.(175 cm i przekrok 77). Moje typy to : -Marin Fairfax 3 -Merida speeder 200 -Marin DSX1 -Marin Muirwoods -Felt Verza Speed 20 (ale to ostateczność bo chemia nie ma) Co polecacie w tej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Sam mam Marina DSX1, a jeździłem na Muirwoods. Ja jednak wybierałem pod kątem miasto plus wycieczki terenowe i rower mnie zaskoczył tym, jak bardzo jest terenowy. Na miasto można brać pod uwagę też Canyon Roadlight - kolega kupił - dał się przejechać - znacznie szybszy (bo wąskie oponki i chyba lżejsze koła) ale na znacznie lepsze drogi - na YT w testach jeżdżą po szutrze, ale to taka szosa+ z wygodną pozycją. Zobacz też Decathlon rower miejski długodystansowy Elops 900 - jest w wyprzedaży - kompletny osprzęt i dobra cena. Do pracy masz 20 w jedną stronę czy w obie? Bo jak w jedną to i trwałość i jakość będzie istotniejsza. Ja mam 10 w jedną stronę i do tego dobrze jak raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi