chudzinki Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) skok 120 mm zewnętrzne prowadzenie linki Jeżeli cena byłaby bardzo atrakcyjna to przemyślę skok 100 mm 🙂. Edytowane 20 Marca przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca Wierć ramę, będziesz miał dużo większy wybór. BTW, nie podałeś średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Marca Autor Udostępnij Napisano 20 Marca Nie dopisałem "mm" w temacie... @sznib, jak możesz to popraw 🙂. Z tym wyborem to nie takie oczywiste, bo gros sztyc ma zbyt dużą minimalną wagę użytkownika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca A, nie zauważyłem w tytule średnicy. Co do minimalnej wagi to w sumie dużo nie trzeba żeby sztycę schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Marca Autor Udostępnij Napisano 30 Marca W dniu 20.03.2024 o 18:03, sznib napisał: Wierć ramę Ty wierciłeś? W jednym miejscu żeby tylko wyjść z linką na zewnątrz czy w trzech żeby szła w ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca Wierciłem. W jednym miejscu. Będzie już jakieś 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi