nicniewiem94 Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Na sprzedaż leci mój wysłużony unibike. Rower używany, z napędem zmieniony z 2x8 na 2x9 i teraz wygląda to tak: Korba fc mt210 46/30 ht2 Kaseta Shimano alivio CS hg400 Przerzutka tył Shimano alivio rd3100 Manetka tył Shimano alivio rd3100 suport deore bb mt501 ht2 Łańcuch kmc, dwie sztuki jeżdżone na zmianę Opony schwalbe hurricane 1.6 Standardowe ślady użytkowania czyli otarcia od linek czy odpryski od ewentualnych kamyków. Nie mam pojęcia ile zrobiłem km na tym zestawie, 1.5k, może 2k? Zdjęcia na olx: https://m.olx.pl/d/oferta/rower-cross-unibike-flash-rama-21-CID767-IDZbDyc.html Co do ceny to szczerze nie mam pojęcia ile może być warty teraz, w ogłoszeniu dałem 2k PLN. Wszelkie rady co do lepszej wyceny chętnie przyjmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi