szczupak56 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć, czy zna ktoś wymiary długości osi w korbach GRX 400,600,800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Mufa (BB shell) 68mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca W sensie, dylemat suport - szosowy czy mtb i trzeba wiedzieć jaki suport wybrać ? Czy jest konflikt z ramą bo Q faktor uderza w tylne widełki ? Gdzieś tam leży u mnie GRX z promocji mogę w razie potrzeby wydobyć i przyłożyć linijkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak56 Napisano 20 Marca Autor Udostępnij Napisano 20 Marca Mufa 68mm. Było by mi miło gdybyś zmierzył długość osi. Myślę, że przyda się to nie tylko mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi