Netper Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć wszystkim. Na portalu aukcyjnym sprzedawane są kompletne korki blokady jak na załączonym zdjęciu? Czy to jest faktycznie komplet i jak to się zakłada? Ściągnałem korki z goleni i mam tuleję, ale jak to mam montować? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca No a masz tłumik z opcją blokady? Przecież to nie pokrętło samo w sobie blokuje widelec. Zresztą nie podałeś nawet modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Jeśli chcesz zmienić blokade z kierownicy na przy koronie to musiał byś także cały kartridż wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi