enduromalpa Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Cześć zamierzam na te wakacje kupić rower uzbierałem 3.5k mógłby mi ktoś doradzić coś w stylu horneta pro?Bardzo mi się on spodobał ale budżet nie pozwala więc myśle nad jakąś alternatywą może specialized chisel albo commencal meta hit?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Chisel nie ma nic wspólnego z hornetem. Potrzebujesz do jazdy najbardziej harkorowe HT czy podoba Ci się tylko wygląd? Jeżeli to jest maks budżet to https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2023-san-quentin-1-2 i później zbieranie na sensowny amortyzator/dropper, ale ja bym polecał dozbierać na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduromalpa Napisano 19 Marca Autor Udostępnij Napisano 19 Marca (edytowane) Budżet to 3.5k ale może być też używany jeśli się opłaca hornet pro dlatego że już raz pisałem taki temat i jeden typek mi doradził horneta poczytałem dużo na jego temat i jest wręcz idealny jak dla mnie to moich terenów itd. tylko że wykracza poza mój budżet a specialized chisel też mi się nawet podoba tym bardziej że jemest teraz na mocnej przecenie proszę o radę Edytowane 19 Marca przez enduromalpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Ale radę do czego? Jakie to tereny? Zestawiasz dwa rowery które mają tyle wspólnego że mają po dwa koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduromalpa Napisano 19 Marca Autor Udostępnij Napisano 19 Marca NoBudżet to 3.5k ale może być też używany jeśli się opłaca hornet pro dlatego że już raz pisałem taki temat i jeden typek mi doradził horneta poczytałem dużo na jego temat i jest wręcz idealny jak dla mnie to moich terenów itd. tylko że wykracza poza mój budżet a specialized chisel też mi się nawet podoba tym bardziej że jemest teraz na mocnej przecenie proszę o radę No głównie jakieś lasy łąki czasami jakiś dirtpark ulica też takie enduro jakieś na fulla mnie nie stać głównie jakieś lasy łąki czasami jakiś dirtpark ulica też takie enduro jakieś na fulla mnie nie stać Cytuj No głównie jakieś lasy łąki czasami jakiś dirtpark ulica też takie enduro jakieś na fulla mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduromalpa Napisano 21 Marca Autor Udostępnij Napisano 21 Marca @olo850 a więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca XCM to nieporozumienie. Chiesel zdecydowanie nie jest sprzętem na dirty - w najgorszym wypadku możesz nawet złamać ramę. Musisz szukać używki, pamiętając by przed zakupem trzeba dokładnie sprawdzić, czy rama nie jest pęknięta. Z kolei po zakupie musisz mu zrobic generalny serwis/remont (koszt ok. 500-1000 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduromalpa Napisano 21 Marca Autor Udostępnij Napisano 21 Marca Ale jakie modele byście mi polecili do 3.5k?? Po tym co napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Nic konkretnego nie napisałeś poza bełkotem, nie jestem w stanie nic polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Używany Hornet lub San Quentin będzie OK, o ile z przodu jest normalny widelec. Szukaj sprzętu, który możesz osobiście obejrzeć Unikaj typowych rowerów XC w rodzaju Chisela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduromalpa Napisano 22 Marca Autor Udostępnij Napisano 22 Marca Właśnie o tym jakimś myślałem jak hornet lub San Quentin ale chciałbym mieć jeszcze tańsza alternatywe na wszelki wypadek a jakie i informacje chcesz ?? @olo850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi