Arrek33 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Zastanawiam się jaki rozmiar roweru zamówić, mam dosyć daleko do najbliższego gianta który posiada takowy rower. Pojechac tam chciałbym już po rower, a nie tylko usiąść aby sprawdzić jak pasuje rozmiar, chyba że nie ma innego wyboru to wyprowadźcie mnie z niewiedzy Mam 173cm wzrostu, słyszałem że dobrze być w górnych widełkach danego rozmiaru, więc wypada S, ale również łapie się na początek M, i nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca A czy Giant to jedyna marka produkująca rowery? I tak, nie ma innego sposobu na utwierdzenie się w przekonaniu, że dany rower będzie na Ciebie dobry dopóki się nie przymierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi