nicniewiem94 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Zanim przyszedł mi rower miałem gotowy komplet takich smaczków na podmianke, a konkretniej komplet złotych śrub. Teraz nie mogę się zebrać żeby powymieniac wszystkie. Za to zastanawiam się co jeszcze można wymienić na złoty żeby nie było przesady 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca @fredzio1996, to drugie zdjęcie do złudzenia przypomina mi pewne miejsce w mojej okolicy... Czy to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredzio1996 Napisano 20 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia @chudzinki Wszystko zależy jaka to część Polski. Podpowiem że północy-wschód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi