MrJ Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Sprzedam mostek Ritchey PRO, długość 105mm. Praktycznie nieużywany - kupiłem go nowego, założyłem, przejechałem się dwa razy i zamieniłem na 90mm. Symboliczne ślady użytkowania - jakaś ryska, otarcie przy śrubach montażowych itp., wszystko postaram się pokazać na zdjęciach. Edytowane 6 Kwietnia przez MrJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Bardzo ładnie, ale: - jaka cena - jaki kąt nachylenia - średnica kierownicy 31,8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 20 Marca Autor Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) Sorka, zeżarło mi przy kopiowaniu ostatnie zdanie z dokładnymi danymi: - pod kierownicę 31,8 (to akurat widać na zdjęciach) - kąt nachylenia wg katalogu 6 stopni - waga realna 153g (dodaję fotkę do posta) - cena 45zł do negocjacji Edytowane 6 Kwietnia przez MrJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 6 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Sprzedane, temat do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi