Daniel1945 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Będę wymieniał przednie i tylne hamulce w swoim rowerze, budżet 400 zł około. Hamulce tarczowe, teraz jeszcze mam MT - 200, działa tył ale też już ledwo. Wychodzi 200zł na przód i 200zł na tył, jak coś to mogę trochę więcej wydać, jakby było coś wartego. Żadnych zawodów, ani nie wiadomo jak wymagających tras, chciałbym coś co wytrzyma lata i nie będzie kosztować krocie. Rower: BIG SEVEN 300 Shimano RT10 180 mm - przód Shimano RT10 160 mm - tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Co znaczy działa już ledwo? Może wystarczy zmienić klocki albo odpowietrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PJ4cK Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Godzinę temu, Daniel1945 napisał: Wychodzi 200zł na przód i 200zł na tył, jak coś to mogę trochę więcej wydać, jakby było coś wartego. Ale co wychodzi? MT-200? Za circa 160 pln znajdziesz komplet przód/tył. Jak około 400 pln to może takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi