bilu92bce Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Który rower będzie lepszym wyborem Lazaro Quantum V4 czy Indiana X-cross 5.0 ? https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-quantum-v4-męski-2023-i-24_pid=520 https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-cross/rower-crossowy-indiana-x-cross-5-0-m21-meski-czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu92bce Napisano 18 Marca Autor Udostępnij Napisano 18 Marca Nikt nic nie doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Oba to bardzo ciężkie kloce chociaż gdybym musiał wybierać z tych 2 to chyba wolałbym Indianę z 2rz. napędem na Cues z tylko na co tam ta amortyzowana sztyca? Albo jeszcze lepiej może i nieco na gorszym osprzęcie ale 1.5kg lżejszego Treka DS2 Gen4. Edytowane 18 Marca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu92bce Napisano 19 Marca Autor Udostępnij Napisano 19 Marca Wolę raczej coś na lepszym osprzęcie niż różnicę w wadze paczki cukru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DekRek Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Z perspektywy osoby, która uważała, że podzespoły > rama, napiszę Ci, że to nie jest dobre myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Najlepiej zapytaj o radę eksperta z media expert. Możesz również napisać do Kleo, bo ona podobno też się zna na rowerach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca W dniu 16.03.2024 o 10:16, bilu92bce napisał: Który rower będzie lepszym wyborem Lazaro Quantum V4 czy Indiana X-cross 5.0 ? Jeżeli koniecznie z tych dwóch to ja bym szedł w kierunku Lazaro - jakiś taki bardziej spójny mi się wydaje. Chociaż napęd 2x w Indiana kusi - pytanie: jaka dokładnie korba tam siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca 15 godzin temu, bilu92bce napisał: Wolę raczej coś na lepszym osprzęcie niż różnicę w wadze paczki cukru. Znaczy w którym z wymienionych rowerów jest niby jakiś "lepszy" osprzęt? Z boku na wygląda to następująco - zamiast lżejszego, bardziej przemyślanego i nowocześniejszego treka wolisz kupić jakiegoś gruza bo ma tylną przerzutkę droższą w detalu o 20 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu92bce Napisano 20 Marca Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 8 godzin temu, Maciek.B napisał: Najlepiej zapytaj o radę eksperta z media expert. Możesz również napisać do Kleo, bo ona podobno też się zna na rowerach. Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej się nie odzywaj. 7 godzin temu, chudzinki napisał: Jeżeli koniecznie z tych dwóch to ja bym szedł w kierunku Lazaro - jakiś taki bardziej spójny mi się wydaje. Chociaż napęd 2x w Indiana kusi - pytanie: jaka dokładnie korba tam siedzi? Shimano Cues FC-U4010-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Mam wiele ciekawego do powiedzenia, ale do kogoś kto ma zamiar słuchać i komuś do kogo cokolwiek dotrze. Jeżeli w rowerze do rekreacji osprzęt stawiasz nad komfort i wagę, to tak jak wspomniałem - zapytaj Kleo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi