Donayo Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Wczoraj zaliczyłem pierwszą przejażdżkę z licznikiem z tematu, więc porównałem wskazania z urządzeniem, które dotychczas odpowiadało za zbieranie wszelkich parametrów - Garmin Forerunner 245. To tak, jakby ktoś był ciekawy i lubił takie porównania tak jak ja. Garmin ciemne tło, IGPSPORT jasne tło. Tętno: Garmin HRM PRO Plus Kadencja: Magene S3+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Nie chciałem zakładać nowego tematu więc się podepnę - przepraszam autora wątku Orientujecie się może, czy ekran w BSC100S jest wymienny? Nie wiem czy to jest w ogóle opłacalne bo już zamówiełm nastepny ale w niedzielę przekładałem licznik z grawela do mtb i mi upadł w garażu na posadzkę no i oczywiście pękł ekran (okazało się później, że nawet miałem w pudełku od licznika silikonowe etui ale nie założyłem), coś tam się wylało, itd. i tak się zastanawiałem, czy można gdzieś kupić sam ekran, czy producent w ogóle przewidział taką możliwość, czy w ogóle jest to opłacalne bo skoro całe urządzenie kosztuje około 130 zł na Ali a usługa wymiany coś też by kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi