Painless Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Cześć, nadal jestem na etapie szukania dla siebie gravela, raczej w komfortowej geometrii. Budżet 6 000 - 7 000 PLN. Przymierzałem się do Unibike Geos, ale nie byłem przekonany do rozmiaru, który był dostępny w sklepie (rozmiar 51). Mniejszego w okolicznych sklepach nie było. W sieci znalazłem ofertę rowerów Felt. Trochę poczytałem o tej firmie, ale chciałbym was zapytać, czy mieliście z tą marką do czynienia i co o niej sądzicie? Oferta w sieci dotyczy Felt Broam 30 oraz Felt VR 40 (ten drugi to Road +). Każda wasza opinia mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Cytat czy mieliście z tą marką do czynienia i co o niej sądzicie? Rower jak rower. W tym budżecie nie spodziewaj się ucieleśnienia 30 lat doświadczeń najlepszych inżynierów. Kilka pospawanych ze sobą aluminiowych rurek, które niczym na tle konkurencji się nie wyróżniają https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-modena-gravel-grx-2x12-2024/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 11 godzin temu, Painless napisał: ,czy mieliście z tą marką do czynienia i co o niej sądzicie?. Każda wasza opinia mile widziana. Mój pierwszy rower szosowy był firmy Felt: porządny produkt, nie miałem żadnych problemów, byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi