brachol22 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Witam, mam klucz do hollowtech w formie wyciętej z blachy, niestety nie mogę odkręcić nakrętek. Poleci ktoś dobrej jakości nasadkę do HT? Ewentualnie jak odkręcić te nakrętki bo już lekko się zjechały. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Jeżeli są już trochę obrobione to proponuję nasadkę z otworem centralnie, wtedy możesz przełożyć pręt gwintowany przez środek i skręcić z drugiej strony co dobrze ustabilizuje i utrzyma w odpowiedniej pozycji nasadkę, w ten sposób bym próbował popuścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca Oczywiście wiesz , że prawa strona ma odwrotny gwint . Czyli lewą odkręcasz , z prawą ,,dokręcasz " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol22 Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca Co do gwintów jestem świadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 7 godzin temu, brachol22 napisał: Ewentualnie jak odkręcić te nakrętki bo już lekko się zjechały. stillsonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol22 Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Jak nie pójdzie nasadką to będę szukał stillsona lub czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi