Donayo Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Może ktoś ma niepotrzebną redukcję gumową, która będzie pasowała do uchwytu na licznik IGPSPORT BSC100S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca @KSikorski, ile byś chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Bez żartów, mam brać pieniądze za walający się po szufladzie kawałek polimeru ? Wyślij kod nadania do paczkomatu, gabaryt A. Choć nie wiem czy ta część jest warta kasy na wysyłkę 😮 Adapter pochodzi z tego zestawu: https://allegro.pl/oferta/wydluzany-uchwyt-rowerowy-combo-do-garmin-edge-varia-gopro-13588251345 Może znajdziesz w tym sklepie uchwyt pasujący do swojego sprzętu i z smartem wyjdzie Ci to korzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca @KSikorski, dzięki, w sumie kupiłem inny uchwyt, bo montaż na kierownicy jednak średnio mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi