witkacy7 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Cześć, Szukam roweru do jazdy głównie po leśnych drogach, wzniesieniach i pagórkach, przymierzałem GT Zaskar Elite 29er rozmiar M i odpowiadał mi, specialized chisel rozm L nie do końca wygodny, ale w międzyczasie wpadł mi w oko rowerek z Decathlonu, modele expl 540 i 700 - ten drugi ma bardzo fajny osprzęt i koła 27,5. Ktoś z forumowiczów ma doświadczenia z wymienionymi modelami? Najbardziej interesuje mnie expl 700 🙃 rozważę oczywiście inne opcje. Z góry dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Pomijając kwestię opłacalności do GT triple triangle z niepodpartą rurą podsiodłową zawsze wygra w mym serduszku... ale już wyrosłem z hardtaili mtb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi