Radson1993 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Cześć, Znajdę coś lepszego (MTB) do 3,5k od roweru poniżej? Ew. Do 4000zł jeżeli byłaby duża różnica. I przy okazji proszę o pomoc przy wyborze pedałów dla początkującego amatora jazdy po lesie https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-livigno-evo-comp-limited/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca To chyba dobra cena....jak szacowalem wartosc luznych gratów ....ktore sa niemalze identyczne jak te z roznica żę mam amortyzator RS Judy , mam troche lepsze kola boost, to sie okazuje ze jak uda sie gdzies kupic rame za 800pln to wychodzi okolo 3400pln ... za caly rower lekko uzywany ...tylko problemem jest kupienie ramy. Mi udalo sie kupic rame Unibajka boost. Ale jakbys mial skladac taki rower na ultra brzydkiej ramie Accent Peak boost, to nie ma opcji ze sie wyrobisz w 4tys, bo za sam ramiak chca jakies chore 1300pln. I z calą stanowczościa twierdze ze cena za ta rame jest mocno przesadzona! Bo inne polskie rmay chodza grubo ponizej tysiaka...sek w tym ze nie ma ramy pod skok 100-120mm i stad pewnie ta kosmiczna cena Accenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca Jeśli nie musi być 1x12, i nie przeszkadzają asymetryczne tylne widełki, oraz golenie 30 mm, to ewentualnie Rockrider XC100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi