Agaciorka Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca (edytowane) Cześć, Chcę kupić rower dla męża. Troszkę poczytałam i doszłam do wniosku, że najlepszym dla niego będzie cross. Mąż ma 180 zł i 85 kg wagi. Jazda głównie na wycieczki (już się nam nie wymiga, że nie ma roweru) za miasto, troszkę lasku, troszkę asfaltu, czasem troszkę pola. Co byście mi polecili w granicach 3000-3500 zł. ? e:jeśli potrzeba więcej szczegółów, to chętnie odpowiem. Edytowane 13 Marca przez Agaciorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Popatrz na treka dual sport 2. Kupisz za 2600-2700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agaciorka Napisano 13 Marca Autor Udostępnij Napisano 13 Marca Dziękuję za odpowiedź, zapisałam i nawet ciekawą ofertę znalazłam. Poproszę jeszcze troszkę opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczk Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca https://www.centrumrowerowe.pl/rower-fitness-felt-verza-speed-20-pd38838/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca W dniu 13.03.2024 o 08:13, Agaciorka napisał: najlepszym dla niego będzie cross. A osoby, z którymi będzie jeździł czym jeżdżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi