Endurfina Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Cześć, to znowu ja 😁 Ostatnio pomogliście w kwestii mojego sprzętu a teraz czas na rower dla znajomego. Mierzy 183cm wzrostu i waży 85-95kg Rower będzie użytkowany: miasto: 60% lasy i bezdroża : 30% góry: 10% kwota do wydania: 4000zł - sztywno jedyne co przychodzi mi na myśl to : https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-rockrider-expl-540-29/_/R-p-329414 czy nie będzie to przerost formy nad treścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BProof Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca Może Sensa Merano EVO SLE? Jak dołoży kilka zł może zmienić hamulce (MT-200 są trochę słabe) i zmieści się w budżecie 4000zł i ma kompletny rower, np. shimano Deore na serwowave. (Mam ten rower i mogę polecić w tej cenie) Dopiero po tym wywodzie doczytałem że 60% miasto. Tutaj najlepszy byłby jakiś cross, np. Giant Roam, ale też i jakiś gravel, ale tutaj trzeba szykować się na większy wydatek żeby mieć coś sensownego. W jaki typ najbardziej kolega celuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endurfina Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca Myślę, że bliżej mu do crossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi