Kokos90 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca (edytowane) Witam serdecznie . Otóż kupiłem nie dawno rower i mam problem z montażem a raczej z poprowadzeniem kabli od licznika rowerowego . Nie mam pojęcia jak poprowadzić linkę pod koło żeby w miarę to wyglądało . Jeśli ktoś ma pomysł z góry dzięki Edytowane 11 Marca przez Kokos90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Już bez jaj, i tak będzie wieśniacko wyglądało więc zrób jak ci wygodnie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca 25 minut temu, Kokos90 napisał: Jeśli ktoś ma pomysł z góry dzięki Bezprzewodowy licznik z GPS można obecnie kupić za śmieszne pieniądze, dopiero był BSC100S za niecałe 70 zł. https://www.pepper.pl/promocje/licznik-rowerowy-igssport-bsc100s-804853 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Czesc Ja zawsze owijałem linkę licznika wokół pancerza, chwytałem opaską zaciskową na koronie amortyzatora i potem prosto wzdłóż goleni amortyzatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Przewodu nie widać w bezprzewodowych. Poza tym jak pisze Przeciętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos90 Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca No właśnie zalem że nie kupiłem bezprzewodowego ale się naczytałem że traci sygnał i postanowiłem kupić ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Raz, że traci sygnał od czasu do czasu a dwa, że bateria w czujniku obrotów na widelcu do wymiany średnio co 3-4 miesiące. Szczególnie zimą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donayo Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Ja miałem bezprzewodowy Sigmy i ciągle przestawał liczyć, bo albo wpadłem w dziurę, albo lampka, albo telefon zakłócały sygnał. Dziś dojechał BSC100S i jutro ruszam na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) W dniu 12.03.2024 o 05:13, Kokos90 napisał: No właśnie zalem że nie kupiłem bezprzewodowego ale się naczytałem że traci sygnał i postanowiłem kupić ten Powtarzam, licznik GPS a nie bezprzewodowe Sigmy. Wcale nie są droższe i nie ma problemu z gubieniem sygnału. Edit: 82 zł. https://pl.aliexpress.com/item/1005006068532849.html Edytowane 14 Marca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi