krzysiek888 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Witam, na tradeinn jest Bianchi Via Nirone 7 GRX 400 w rozmiarze 55, pytanie czy rozmiar będzie odpowiedni na wzrost ok. 174 cm, niby mieszczę się w rozmiarówce, ale jest ryzykownie, jest ktoś w stanie mi porównać podzespoły tego roweru z takim aspre 2 ? co ma lepsze, a co gorsze, oczywiście oprócz podstawowych podzespołów, które są takie same, zastanawiam się czy kupić ten rower bo jest niby w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Cytat est ktoś w stanie mi porównać podzespoły tego roweru z takim aspre 2 ? co ma lepsze, a co gorsze, oczywiście oprócz podstawowych podzespołów, które są takie same, zastanawiam się czy kupić ten rower bo jest niby w promocji bez znaczenia, bianchi natomiast dużo ciekawsze Cytat w rozmiarze 55, pytanie czy rozmiar będzie odpowiedni na wzrost ok. 174 cm, niby mieszczę się w rozmiarówce, ale jest ryzykownie, Ja bym się tam skłaniał ku 53 ale jeśli weźmiesz 55 i skrócisz mostek o np. 10mm to dużej różnicy w sterowności nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi