runeskill Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca cześć, wzrost 171 waga 82 szukam uniwersalnego roweru do około 2 000zł (+/- 500) na trasy do 50km (głównie droga utwardzona/asfalt) lepiej zainwestować w używkę czy szukać nówki? pierwotnie zwróciłem uwagę na dualsporta2 czy riverside 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca https://allegro.pl/oferta/wypasiony-cross-28-lazaro-elitary-v3-alivio-meski-13240201501 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca (edytowane) @runeskill Dualsport to dobry trop. Ew. coś w rodzaju Marina Presidio 1, bardzo fajny uniwersalny rower zrobiłem na nim kiedyś w 1 sezonie ~5k km. w każdym terenie i spisywał się na medal ale oczywiście w mieście najlepiej będzie się czuł. Waży tylko ~12 kg. Edytowane 11 Marca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runeskill Napisano 13 Marca Autor Udostępnij Napisano 13 Marca Dzięki za polecajki! Zamówiłem lazaro elitarny v3, dam znać po testach jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi