BartoszPL Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Hej! Upatrzyłem gravela w postaci Diverga. Tylko ten, nic innego: https://www.specialized.com/pl/pl/diverge-e5/p/221375?color=367645-221375 Czy w.w model nadaje się pod upgrade Grxa serii 800 w opcji 1x12? Zależy mi na Grx 1x12, a ze Speca nie ma nic alternatywnego. Stąd moja rozkmina. Czy Rama i Widelec i całokształt przyjmą taki upgrade? Czy jest coś technicznego o czym nie wiem, i zablokuje mój plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Bębenek nie przyjmie kasety na Microspline . Ale można to obejść kupując kasetę 11-5x . Albo nowe koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszPL Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca Koła też pod podmiankę. Czyli kupować i podmieniać, nic nie zaskoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi