Kokos90 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Witam serdecznie szukam osłony korby w rowerze Merida big Nine 20 . Jestem w tym kompletnie zielony szukałem ale nie jestem pewien co będzie pasować za pomoc z góry dziękuję 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Mógłbyś rozwinąć co rozumiesz przez "osłona korby" albo wklej jakieś przykładowe zdjęcie o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca No jak to o co? O "plastikowe" kółko by sobie spodni nie brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Tak myślałem, że o to chodzi ale już sobie w myślach wizualizowałem mtb z czymś takim 🤣: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca No może i o takie chodzi Tak czy inaczej bez rozmiaru zębatki i rozstawienia śrub można sobie gdybać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin2023 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca (edytowane) Ja też szukam osłony korby żeby spodnie sobie nie pobrudzić do roweru Kross Level R4 korba prawdopodobnie Shimano Altus FC-M351 44/32/22T moglibyście państwo pomóc czy ta się nada Edytowane 10 Marca przez Marcin2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi