normalny9999 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Zainteresował mnie ten rower elektryczny ,sklep z aliexpress,wysylka z Francji. Rower na dojazdy do pracy i wycieczki niedzielne w las ,zadnych gór i przełajów. ogolnie podoba mi sie ten rower i jest na tanszych podzespołach ,ale markowych.niby serwis we wrocławiu 1rok Raczej skrece moc do 250w i bede jezdzil..Masa własna kierownika 105 kg,1,70m. szukam czegos do okolo 5 tys + - Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 5 288,91zł 50%OFF | Shengmilo MX06 rower elektryczny 1000w silnikiem Bafang 26 Cal Ebike potężny elektryczny góra 48V17.5AH Wymienna bateria Samsunga akumulator tłusta opona rower śnieżny,motorower elektryczny dla dorosłych https://a.aliexpress.com/_EHpV5Gl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) To jest skuter elektryczny, nie rower. Nawet jeśli nie miałby gazu w manetce, to wspomaganie do prędkości maks. 45km/h jest niezgodne z przepisami dla tego typu pojazdów. Edytowane 7 Marca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
normalny9999 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca Silnik ogranicze 500w do 250w ,bedzie legalny,tylko musze sie pozbyc manetki ,bo nie moze byc wcale ,nawet nieaktywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi