xRedzi Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Witam, przebiłem opone rx4 jest ona bezdętkowa, chciałem wrzucić tam dętkę po założenie opona nie układa się równo. Moje pytanie brzmi co zrobić żeby układała się poprawnie, a nie zaciągało ją do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) Płyn do mycia naczyń z wodą lub dedykowany preparat chociażby od Schwalbe. Można też użyć sprayu silikonowego. Edytowane 7 Marca przez Krypto.Szosowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Woda z płynem lub mydłem w zupełności wystarczy. Na upartego można też napluć i rozsmarować palcem. Polecam dobrze zaciągnąć z zatok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRedzi Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi