Michal2008 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca https://www.giant-bicycles.com/pl/tcr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca (edytowane) Ta...widziałem rano. Pewnie im się formy do poprzedniej wersji zużyły po tylu latach* i postanowili, że jak już mają zamawiać nowe, to wprowadzą jakieś zmiany. 😛 Jak się polubiłem ze swoim i porzuciłem myśl o jego wymianie, to ci mnie teraz kuszą nowym. Wizualnie różnica chyba jedynie w integracji przewodów i trochę bardziej kanciastych kształtach rurek (chociaż to może być kwestia zdjęć...). W geometrii zmian brak. Dwie czy trzy wartości (bb drop, przekrok, trail) w niektórych rozmiarach się różnią, ale wygląda to bardziej na kwestię zaokrąglenia do pełnej wartości lub ponownych pomiarów, niż zmian w konstrukcji. A może po prostu jeszcze nie wstawili nowych tabelek. Zabawne, że nie są to modele 2024, a 2025! *to oczywiście z przymrużeniem oka, bo czas przez jaki poprzednia rama była na rynku świadczy tylko o tym, że była po prostu świetna i nie potrzebowała zmian Edytowane 7 Marca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca jeżeli chodzi o frame set to PRO od podstawy różni się tylko rurą sterową i integracja przewodów czy czymś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi