kuba4234 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Witam składam rower i potrzebuję przerzutki 11 rzędowej do 600zł długo szukałem ale pomimo że się znam to sam nie wiem która będzie najlepsza proszę o odpowiedź i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Jaka się Tobie najbardziej podoba. Z reguły są czarne, są też z elementami srebrnymi, całe srebrne już nie występują (chyba). Czerwonych nie ma - a te są najszybsze - tylko na zamówienie ... tu zapewne te 600zł wystarczy. 😉 Poważniej: np RD-M7000. Ale nie wiem czy będzie pasować do tego projektu ... bo nie wiadomo jaki to projekt ... ;-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Przerzutka ma być kompatybilna z całym napędem a o innych elementach nie napisałeś ani słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Pewnie napisze w nowym wątku jak kupi i się okaże, że mu nie pasuje do reszty albo nie chce zmieniać biegów. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca No nie może napisać, że mu nie pasuje albo, albo że nie działa bo sam napisał, że się zna. 'Rzędność' to wiadomo, powinna się zgadzać. Choć u mnie pięknie lata RD-M786 na 11 rzędach. Manetki za to na pewno muszą się zgadzać. I im lepsze tym lepiej działa skrzynia biegów, bo od nich zależy głównie precyzja działania. Która to z kolei przerzutka: to tak jak koledzy napisali wyżej zależy od innych gratów, typu roweru (mtb; szosa; ect). Może być z wózkiem długim, krótkim etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi