Ireneuszz Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Czy jest mi ktoś w stanie podpowiedzieć jakiego typu tzn. wewnętrznego czy zewnętrznego powinien być pierścień mocujący tarcze w kołach Shimano WH-RS370 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca (edytowane) A jakie tam masz osie? Jak maks. 12mm to może być wewnętrzny. Przy większej średnicy zwyczajnie nie dasz rady zmieścić klucza. Edytowane 6 Marca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca (edytowane) Skoro to oś 12mm to dla WH-RS370 może być wewnętrzne i zewnętrzne. Edytowane 6 Marca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca A jak dodatkowo chodziło by o elektryka na pewno tego z Boshem, to lepiej wewnętrzny, bo wówczas można dokupić wciskany magnes i nie trzeba potem kupować droższych tarcz już z magnesem, takie "njuanse" 😉 MAGNES BOSCH NA TARCZE BES3 | Rowerowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Dobra cena. Taki magnes to ze świątecznego pudełka czekoladek można wymontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 6 Marca Autor Udostępnij Napisano 6 Marca szosa, brak elektryki. Oś mam 12mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca (edytowane) Bierz które tańsze albo do których masz narzędzia. Funkcjonalnie to jedno i to samo, wagowo chyba 1g różnicy. Do wewnętrznych trzeba klucza do kaset, do zewnętrznych - do suportu HT. Edytowane 6 Marca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 6 Marca Autor Udostępnij Napisano 6 Marca oba typy pasują do tej piasty? Klucza i tak nie mam, dopiero będę kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Ja bym wzial wewnetrzny, mniejsza szansa zeslizgiwania sie narzedzia z lockringa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Dokładnie, a jak można sobie o tarczę fajnie rękę załatwić przy okazji 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi