uzurpator Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Zepsułem bębenek w mojej domowej roboty pieście na mini driver i muszę zrobić nowy. Szukam dawcy. Ważne aby był alu. Może być bez łożysk, zapadek czy nawet ze zerwanym gwintem lockringu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Jaki system montażu kasety? Pewnie standardowo Shimano HG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 6 Marca Autor Udostępnij Napisano 6 Marca Tak, standardowe HG lub HG szosowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca To niestety nie pomogę, mam na zbyciu jedynie XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi