axels60 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Cześć, czy ktoś może mi pomóc rozkodowac ramę od TREKa? Czy rama ta jest przeznaczona dla kobiet czy pod geometrię mężczyzny? Mam na myśli punkty podparcia. WTU138GK0026K Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Ale to jest numer ramy , każda ma inny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axels60 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca Przepraszam, pomyliłem numery. Chodzi mi o ten: Wtu055xd0028p https://www.trekbikes.com/us/en_US/productRegistration/serial/WTU055XD0028P/ Na stronie treka tylko szczotkowe info. Aczkolwiek wygląda, że ta rama to standardowa, nie WSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) Émonda SL 5 2020 rok. Nie ma czegoś takiego jak Emonda WSD. W 2019 roku występował taki Rower jak Emonda Women. To była dokładnie ta sama rama co w wersji dla mężczyzn. 2017 ostatni rok produkcji rowerów szosowych budowanych dla kobiet. Edytowane 5 Marca przez Imar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axels60 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca No właśnie np dla tego nr ramy jest dopisek WSD i to jest określane jako rama dopasowana geometrią dla kobiet. https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/productRegistration/serial/WTU138GK0026K/ Fakt, że to rocznik 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca W Treku WSD oznacza najczęściej jedynie damskie siodło + węższa kierownica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi