darkeldo Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) Cześć. Chciałbym zakupić Aero v3 od Lazaro, aczkolwiek zastanawiam się czy będzie to odpowiednio rower dla 95kg/185cm mężczyzna plus dziecko około 20kg? Czy ktoś ze swojego doświadczenia mógłby mi doradzić? Jazda jedynie po ścieżkach rowerowych i asfalcie. Edytowane 4 Marca przez darkeldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Dziecko o takiej masie lepiej/bezpieczniej wozić w przyczepce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkeldo Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca Dziecko ma 14 kg, nie potrzebnie zaokrągliłem w górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Sprawdź na żywo czy fotelik podpasuje do ramy. Druga sprawa to hamulce, sam na takich jeździłem z fotelikiem ale ja ważę niecałe 70kg, będziesz musiał bardzo uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekkk11 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca No to może lepszy będzie kands pure. To też rower fitness a my chyba hamulce hydrauliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi