piotrekraj Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Witam. Mam taki rower i taką korbę jak w LINKU. Chciałbym zakupić nowe zębatki 40x30x22 w związku z tym, że na tych już nie da się jeździć. Proszę o pomoc w wyborze sensownych zamienników (shimano najlepiej). Nie orientuję się, jak dobierać zębatki pod względem śrub mocujących czy innych parametrów. Kellysowskie zębatki już testowałem i są mało wytrzymałe... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca W tej korbie jest najprawdopodobniej rozstaw śrub 96cbd symetryczne. Przed zamówieniem polecałbym zmierzyć czy na pewno. Możesz poszukać zębatek od alivio m4000 lub deore m6000 mt500 i jeszcze klika inych miało ten rozstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca Na pewno: https://velo-store.pl/41114-taca-kellys-kls-race-pro-30z-srebro-tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) Mam do sprzedania komplet trzech nowych zębatek 40/30/22 z korby Shimano M6000 w rozstawie śrub BCD96/64mm, powinny pasować do korby KLS. Edytowane 4 Marca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekraj Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca Na ile wyceniasz te zębatki m6000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) 120 pln-ów z wysyłką. Jak się zdecydujesz to pisz bezpośrednio na priv. Edytowane 4 Marca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi