Serbi Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Dzień dobry Taka moja propozycja wątku, do wpisywania aktualnych warunków w górach. Fajnie gdyby Admin przypiąl ten wątek, zanim "zginie", albo go skasował i założył swój o takiej tematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Nie widziałem, ale czytałem, że trasy i kolejka na Żarze otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca (edytowane) Działa, Bieslko Enduro Trails też działa wszystko oprócz flowówek (żeby nie niszczyć nawierzchni), nie ma karnetu rowerowego, będzie dostępny od końca kwietnia/początku maja. Więc albo but na Kozią albo kompilacja wyciąg Szyndzielnia 3x + butowanie na np Cyberniok. Warun na trasach bardzo dobry, dzikie trasy troche nieogarnięte z liści. Edytowane 3 Marca przez Rumcajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbi Napisano 4 Marca Autor Udostępnij Napisano 4 Marca Gaiki, Beskid Mały (info od znajomej z wczoraj) - warunki super, sucho, nie ma błota, po śniegu nawet wspomnienie nie zostało ale idzie zmiana pogody w tym tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca (edytowane) Myślonki też prawie sucho na szlakach, Lucy, Myszołów suchuteńko. Edytowane 4 Marca przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbi Napisano 7 Marca Autor Udostępnij Napisano 7 Marca Petycja dot lasów wkoło BB, nie wiem, czy coś pomoże, ale za chwile będziemy po karczowisku jezdzić: https://www.petycjeonline.com/lasy_woko_bielska-biaej_dla_ludzi_i_przyrody_-_nie_do_wycinki?fbclid=IwAR1oPd67Wt5EZoGLfK1Mpy1rXhQBgPKv8QxNTKp0jYm9rZPKOdd7MSJzidQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca (edytowane) Nie wiem czy jakakolwiek petycja gdziekolwiek dała rady. Pisałem kiedyś o podobnej inicjatywie w lesie pod Mogilanami to mam wrażenie, że rok było jako tako w potem znowu jazda. A temat nie dotyczy tylko Bielska. Myślenice przykładowo to podobny temat a od czasy jak ro%$#li "stromo" plus parę innych nie mam sumienia tam jechać. Kiedyś jak było jeszcze forum endurotrophy ktoś popełnił fajny artykuł i tam go przywołano. Nie mogę go odszukać ale sprowadzał się do tezy, że za jakiś czas pozostaną dla nas tylko takie rezerwaty oficjalne typu BB, częściowo Szczyrk, Zawoja, Rabka i może jeszcze coś łaskawcy dorzucą. Ciut u prywaciarzy jeszcze a z reszty spadać i tyle w temacie bo rower to fanaberia. Do czasu jak ta ciemnota w tym u prywaciarzy się nie zmieni to tak pozostanie. Edytowane 8 Marca przez Tyfon79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi