dannyx1 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Witam, czy mógłby mi ktoś polecić opony rowerowe do szosy? Chodzi mi o takie uniwersalne gdzie moge przejechać po asfalcie i trochę po chodniku tudzież scieżce rowerowej nie martwiąc się o przebicie. Zaniedługo chce jeździć na rowerze do pracy no i niestety czasem musze po chodniku przejechać, nie mogę cały czas po asfalcie, a jak wiadomo na chodniku są rożne ''niespodzianki''... Najlepiej 700x28C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Na chodnikowe niespodzianki nie ma rady. Jakich opon byś nie kupił zawsze trafi się coś, co ją przebije. Podaj więcej informacji - przede wszystkim budżet, ale też wersja opony (drut, zwijana), dętka czy bezdętka, czy ważniejsze są mniejsze opory, czy dłuższa żywotność itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dannyx1 Napisano 1 Marca Autor Udostępnij Napisano 1 Marca Budżet do 200zl za sztukę. Preferuje oponę zwijana i detkową. Zależy mi na jak najdłuższej żywotności i zminimalizowaniu jak najbardziej szansy na przebicie przy czym, chciałbym zachować dobry komfort jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca (edytowane) Moze Vittoria Corsa, albo Corsa N.Ext.? Mam chyba 2 lata. Przelatalem dobry sezon. Fajnie się trzyma, jest komfortowa i nie łapie dziur. Edytowane 1 Marca przez PawelW84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi