znajomy Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego Cześć Powiedzcie mi proszę jak powinno to wyglądać przy dodrze wyregulowanym napędzie. Jeśli dam z przodu duży blat to ile koronek w tyłu powinno ładnie chodzić zanim zacznę trymować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 29 Lutego Udostępnij Napisano 29 Lutego (edytowane) Zależy od przerzutki.w fd 5800 powinno ogarnac 8 a moze i 9, musialbym sprawdzic, wydaje mi sie że u mnie 9 ogarnia, mam 6800 ktora chyba jest identyko jak 5800 i ustawia sa ja z toolem TL-FD68, aby dobrze wsadzic pin pod linke. Natomiast r7000 jak i r8000 chyba sa mniej skore do wspolpracy i tam mysle że z jeden bieg wczesniej W r7000/8000 sporo zalezy od kąta pod jakim linka wychodzi z ramy do linki. Edytowane 29 Lutego przez player123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 7 Marca Udostępnij Napisano 7 Marca Tak, dzis jezdzilem i moja fd6800 na kompakcie wymaga trymowania bedac na duzej tarczy z przodu, gdy z tylu jestesmy na 11 lub 10. Na 1-9 ogarnia pieknie bez szemrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi