Agratka Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Witam. Poszukuję roweru do max 5 tys zł. Chcę jeździć głównie po ścieżkach leśnych, parkach, wiejskich drogach i asfalcie. Nie wyczynynowo tylko dla poprawy kondycji, poruszania się. Co możecie mi polecić w tym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego Bez amorka : Marin DSX, najlepiej model nr. 2 , a z amorkiem : Polygon Heist X7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agratka Napisano 28 Lutego Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego @KrissDeValnor dzięki, akurat ten Polygon mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-hybrydowe/rowery-dual-sport/dual-sport/dual-sport-3-generacji-5/p/36826/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi