caballoBlanco Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Cześć, chciałem spytać o powyższe okulary, co sądzicie, wiem że kat3. chodzi o to że jak razi to założe a tak to zdejme, czy funkcjonalnie to dobre okulary? Mam kast Poc Omne Air Mips będzie pasować? alternatywa to ten: fotochromy 1-2 a nie tak jak w tytule cat 3 https://www.ekoi.com/pl/okulary-fotochromowe-na-rower/12424-persoevo4-ekoi-s22-blanc-ph-cat1-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Cytat chodzi o to że jak razi to założe a tak to zdejme A to okulary na rower się zakłada żeby cię słońce nie raziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caballoBlanco Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca no w sumie masz racje nie wepne w kask niestety. obydwie pary wygladaja fajnie co sadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi