Pawel654 Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Witam, chciałbym podzielić się doświadczeniem związanym z zakupem roweru. Z racji dotacji z urzędu miasta zdecydowałam się na zakup roweru elektrycznego, z budżetem nie przekraczającym 11 tys, Po przeszukaniu setek! Stron, aukcji (olx, allegro) i porównywaniu ofert od rodzimych sprzedawców (trwało to około miesiąca) natknąłem się na ofertę z wyżej wymienionego sklepu , link :https://www.mhw-bike.com/conway-cairon-s-5-0-750-darkblue-metallic-lightblue-2022-damen-e-bike-hardtail-mountainbike-women-165011 rower kosztował mnie lekko ponad 9000zl przyczym posiada silnik boscha 4gen i baterię o pojemności 750wh!!!!! Co czyni go bezkonkurencyjnym w tym przedziale cenowym , plus lepszy niż zazwyczaj w tego typu rowerach układ napędowy i hamulce ale najlepsze co mnie zaskoczyło i jednocześnie skłoniło do napisania recenzji to jakość obsługi. Już tłumaczę dlaczego. Po przejechaniu ok. 80 km w rowerze przy wjeździe pod długa i naprawdę ostrą górkę pękł mi łańcuch. Teraz już wiem ze najprawdopodobniej było to spowodowane moją winą wynikającą z braku odpowiedniego przełożenia, za duży bieg, i redukcja na mniejszy w szczytowym momencie podjazdu. I tu największe zaskoczenie, po kontakcie ze sklepem i złożeniu reklamacji odpisano mi żebym udał się do pobliskiego serwisu a oni zwrócą mi za łańcuch i montaż. W przypływie euforii poczułem się zobowiązany napisać te opinie, także jeżeli ktoś szuka właśnie roweru naprawdę gorąco polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Lepiej nie kupuj nigdy urządzeń garmina, możesz się nie pozbierać kiedy ci wymienią na nowe po gwarancji 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Taką pochwałkę lepiej napisać na Google niż na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel654 Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego No nie wiem, wymienił by ktoś u nas łańcuch na nowy? Myślałem że się komuś przyda. usunac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi