kondziuu22 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Cześć, Od 3 lat jestem właścicielem gianta talona 2 z 2021. Nie interesując się więcej na temat roweru (osprzęt, odpowiedni wybór pod wzrost itp) zakupiłem właśnie tego gianta. Mam 174 wzrostu, a wybrałem rozmiar L. Nie powiem rower wydaje się trochę za duży, jednak w mojej casualowej jeździe do pracy czy wycieczki do 40km nie sprawiało mi to żadnych problemów. Wydaje mi się, że jednak moja pozycja nie jest prawidłowa a w czasie dłuższych wycieczek doskwierał mi lekki ból pleców. Ustawianie siodełka czy kierownika jakoś nie pomogło. I tutaj moje pytanie dysponuję kwotą na swoje widzi mi się i zastanawiam się czy warto sprzedać tego gianta i zainteresować się czym innym lub po prostu warto poszukać w internecie jeszcze jakiś solucji :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Nie nooooo, 174 to kawał byka, w sam raz na rozmiar L, nawet na granicy z XL Kup odpowiednio dopasowany sprzęt, wszystko co możesz zrobić to tylko pudrowanie trupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Sprzedaj i kup odpowiedni rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Lutego Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi