piter373737 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Witam czy to ma sens Rockrider full ST 900s koła 27,5 wymiana na koła 29 ,chodzi o geometrie ,co o tym sadzicie ?lub wymiana tylko przedniego na 29? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego (edytowane) https://www.decathlon.pl/p/rower-gorski-mtb-st-900-s-27-5/_/R-p-301099 Jeśli to jest ten model, to ja tam nie widzę miejsca na koło 29. Edytowane 22 Lutego przez NerfMe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter373737 Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego No fakt jest z 1,5 cm a zmiana koła z przodu na 29 ,oczywiście z zmianą amortyzatora jak bardzo zmieni geometrie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego A co chcesz przez tę zmianę osiągnąć? Jaki jest jej cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 22 Lutego Udostępnij Napisano 22 Lutego Jeśli jest tam 27,5 z oponą 2,2" to 29" raczej nie wejdzie, bo na fotkach widać, że pozostało chyba niewiele miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter373737 Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego Koło 29 jest chyba lepsze od 27 ?katy podsiodłowka 73 stopnie, głowki 68 stopni.O ile zmienia sie katy i co to da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Lepsze do czego? Jak użytkujesz ten rower? Nie wiem czy to będzie odpowiedź na twoje pytanie, ale tak mi się skojarzyło: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter373737 Napisano 25 Lutego Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter373737 Napisano 27 Lutego Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego Popatrzyłem na katy itd ma on geometrie roweru do xc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter373737 Napisano 15 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca Rower MTB R-RAYMON FullRay 120 3.0 M550 czy Rockrider am 50 ? co lepsze ? https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-r-raymon-fullray-120-3-0-m550-pd36326/?v_Id=202527 dotyczy kół 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi