PawelW84 Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Cześć. Za każdym razem jak czyszcze bebenek nachodzi mnie rozterka jak powinna być założona jego uszczelka. Warga do wewnątrz (sciecie na zewnatrz) czy do zewnatrz ( ścięcie do srodka) To jest dobrze czy źle? Cytuj
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Jeśli uszczelka jest na bębenku to wargą w str korpusu piasty. 1 Cytuj
PawelW84 Napisano 21 Lutego 2024 Autor Napisano 21 Lutego 2024 (edytowane) Czyli na moich zdjęciach jest źle ? Popatrzyłem w necie na fotki bębenków, to wygląda że warga powinna być na zewnątrz bębenka a ścięcie do wnętrza piasty Edytowane 21 Lutego 2024 przez PawelW84 Cytuj
Dokumosa Napisano 21 Lutego 2024 Napisano 21 Lutego 2024 Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Nie spojrzałem dokładnie na zdjęcie samej piastry. Oczywiście w tym przypadku uszczelka pracuje po kryzie więc tak jak na zdjęciach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi