PawelW84 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Cześć. Za każdym razem jak czyszcze bebenek nachodzi mnie rozterka jak powinna być założona jego uszczelka. Warga do wewnątrz (sciecie na zewnatrz) czy do zewnatrz ( ścięcie do srodka) To jest dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Jeśli uszczelka jest na bębenku to wargą w str korpusu piasty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 21 Lutego Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego (edytowane) Czyli na moich zdjęciach jest źle ? Popatrzyłem w necie na fotki bębenków, to wygląda że warga powinna być na zewnątrz bębenka a ścięcie do wnętrza piasty Edytowane 21 Lutego przez PawelW84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Nie spojrzałem dokładnie na zdjęcie samej piastry. Oczywiście w tym przypadku uszczelka pracuje po kryzie więc tak jak na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi